Es va presentar el ‘NecesserTIC’ i es va comentar la presència femenina al Mobile World Congress, la convocatòria RETECH sobre emprenedoria femenina i els Premis DonaTIC. Molt interessant!

Imatge de 3cat
Imatge de 3cat. 2024. Tipus de lletra: 3cat. Llicència: Tots els drets reservats.

El passat diumenge 17 de març, la Xarxa Punt TIC va ser una de les protagonistes del programa ‘Revolució 4.0’ de Catalunya Ràdio. La periodista Xantal Llavina i la Liliana Arroyo, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, van compartir una estona, on van poder conversar al voltant de la necessitat de continuar promovent el talent femení i afavorint la presència de les dones en entorns tecnològics. En concret, es va presentar el ‘NecesserTIC’, una iniciativa que va néixer al Punt TIC Smartcentre de Santa Bàrbara per a trencar tabús i estereotips i per a impulsar la capacitació digital. També, es va comentar la presència femenina al Mobile World Congress i altres iniciatives com, per exemple, la convocatòria RETECH sobre emprenedoria femenina i els Premis DonaTIC, que enguany arribaran a la desena edició i premiaran i donaran visibilitat a noves dones empresàries, divulgadores i estudiants, així com a iniciatives que promoguin el talent femení.

El programa radiofònic ‘Revolució 4.0’ posa el focus en la transformació digital i l’emprenedoria i intenta albirar com serà la Catalunya i el món del futur des de la divulgació i l’entreteniment. El programa, que es pot escoltar els dissabtes al web i els diumenges, de 22 a 23 hores, a l’antena de Catalunya Ràdio, parla sobre persones emprenedores, empreses emergents, tecnologia, ciberseguretat, economia, sostenibilitat, intel·ligència artificial i, sobretot, sobre com la revolució digital ha arribat per a transformar absolutament tot.