La Jornada Òmnia 2023 se celebrarà el 24 de febrer de 9 a 14 h a l'Auditori del Campus Pompeu Fabra. La trobada serà un espai de retrobament per a membres de la xarxa per compartir projectes comunitaris destacats.

Grups de debat a la Jornada Òmnia 2021
Grups de debat a la Jornada Òmnia 2021. Llicència: BY-SA.

La Xarxa Òmnia, formada per 112 punts repartits arreu de Catalunya que apropen les tecnologies a col·lectius en risc d'exclusió, organitza la seva jornada anual per reflexionar conjuntament sobre els nous passos del projecte el divendres 24 de febrer de 9 a 14 hores a l'Auditori del Campus Pompeu Fabra. L'esdeveniment està pensat perquè les dinamitzadores dels diferents punts, la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) i l'Oficina Tècnica del projecte trobin el temps i l'espai a compartir amb ponències i espais de participació per fer xarxa.

La Jornada Òmnia 2023 comptarà amb una benvinguda institucional a càrrec d'en Carles Campuzano i Canadès, Conseller del Departament de Drets Socials. A continuació se celebrarà la conferència i debat "La propera revolució social", a càrrec d'en Genís Roca, assessor administracions i empreses en processos de transformació social i cultura digital.

A més, hi haurà un espai per compartir projectes comunitaris destacats de les entitats gestores de la Xarxa Òmnia, dinamitzat pel Víctor Álvarez i l'Àlex Para de la DGACC. La trobada finalitzarà amb un espai lúdic amb el projecte 'Data Control Wars' dinamitzat per l’equip de Becoming. La cloenda serà a càrrec d'en Xavier Godàs i Pérez, Director General d’Acció Cívica i Comunitària. Pots consultar aquí el programa.