Xarxa de Telecentres de Tarragona
Xarxa de Telecentres de Tarragona. Tipus de lletra: FB Xarxa de Telecentres de Tarragona. Llicència: Tots els drets reservats.

Els cursos i tallers es realitzen de forma continuada des de l'octubre fins al juny de cada any, i cada curs dura 5 setmanes, en classes de 2 dies a la setmana de 2 hores de duració. Els horaris poden ser tant de matí com de tarda. Per inscriure's als cursos, cal presentar la fulla d'inscripció degudament emplenada a qualsevol OMAC de l'Ajuntament de Tarragona o bé al Telecentre de la Plaça Imperial Tarraco. Amb aquest procediment s’accedeix a la llista d’espera, ordenada segons la data d’inscripció. Per realitzar els tallers avançats, cal realitzar la inscripció de forma online.

Introducció a la ofimàtica, Internet, imatge digital, seguretat i compres a Internet, serveis al núvol i gestió d'imatge i vídeo online són les temàtiques proposades per la Xarxa de Telecentres de Tarragona. Els materials de totes aquestes sessions estan disponibles de forma online i sota llicència creative commons.

També podeu examinar-vos de l'ACTIC al telecentre de Tarragona Centre.