Anunci de la inauguració de CO-Innova Sant Feliu
El 19 d'abril es farà la inauguració oficial de CO-Innova Sant Feliu. Autor: Sant Feliu Innova. Llicència: Tots els drets reservats.

En els darrers anys, més de 2.000 infants han participat en les activitats educatives que s'han realitzat a la Torre del Roser, ha acollit la formació de talent jove Yuzz (ara es diu Explorer) i en el seu Punt TIC s'han format 1.327 persones, a través de 116 cursos i 633 sessions formatives, durant els últims tres anys. Sant Feliu Innova aprofita per fer balanç de tot el que s'ha desenvolupat en aquest equipament, just abans de canviar de nom, que no de rumb. Seguirà donant suport a la creativitat i la innovació i farà un salt endavant.

Co-Innova Sant Feliu és un projecte ambiciós, que pretén ser aparador de la creativitat emergent i de projectes d'innovació socioeconòmica amb capacitat transformadora i de creació d'oportunitats, amb compromís comunitari, social i ambiental. Aquesta transformació respon a un nou concepte de centre que integrarà formació, incubació de projectes, assessorament, espai per a la col·laboració i desenvolupament d'idees, apoderament ciutadà, ciutat intel·ligent... totes les activitats que es poden englobar dins del concepte d'innovació social digital.

Dijous 19 d'abril, a les 17.00 hores, es farà la inauguració oficial de Co-Innova Sant Feliu (C/ Joan XXIII, 14).

L'edifici, que consta de tres plantes, estarà organitzat temàticament: la planta baixa es dedicarà als projectes, la primera planta serà l'espai formatiu tecnològic i la segona planta estarà destinat a la gestió i l'assessorament.

L'espai TIC de Co-Innova acollirà les activitats educatives STEAM i els projectes maker. El Punt TIC, en canvi, es troba des de fa uns mesos a la Biblioteca Montserrat Roig.