Lliurament de premis de l'edició 2018 del PLum Fest el 3 de maig al CCCB
Lliurament de premis de l'edició 2018 del PLum Fest el 3 de maig al CCCB. Autor: Casals dels Infants. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

El festival de cinema infantil i social de Barcelona ha tornat a convocar enguany entitats, centres d'ensenyament, casals i altres centres infantils de tot Catalunya a participar en la iniciativa.

El projecte, vol donar suport a iniciatives i activitats que milloren les competències i la participació dels infants i que alhora sensibilitzen el seu entorn, a partir de reflectir i expressar la seva realitat, incrementant la seva visibilitat.

Durant la l'edició 2019, el festival va aplegar 190 infants de Barcelona, el Callús (el Bages), Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Badalona i Santa Coloma de Gramenet.

Fins al 8 de maig de 2020 es poden presentar candidatures a les dos categories de premis. Un jurat format per persones referents de l'àmbit audiovisual, TIC, educatiu i social premiarà les quatre millors obres d’acord amb els criteris de valoració establerts.

El lliurament de les obres es realitzarà, per wetransfer al e-mail: plumfestival@casaldelsinfants.org.

La inscripció als premis és gratuïta i es poden presentar entitats infantils amb nens i nenes d'entre 8 i 12 anys. Les obres presentades hauran d’haver estat creades entre setembre del 2019 i Maig del 2020.

L'acte de lliurament de premis es realitzarà el 22 de maig a les 18 h. als Cinemes Girona.

Es poden consultar les bases consultant el document adjunt en aquesta notícia.