Des de fa un temps que sentim a parlar de la Televisió digital terrestre, més coneguda com TDT. Des de la Generalitat de Catalunya s'intenta explicar i resoldre els dubtes sobre aquesta el millor possible. Així, us mostrem allò més interessant sobre aquesta "nova televisió".

La Televisió Digital Terrestre (TDT) és una nova tècnica de difusió dels senyals de televisió que en els propers anys substituirà a la televisió analògica convencional.

 

Per rebre la Televisió Digital Terrestre, únicament cal seguir tres senzills passos: comprovar si estem en zona de cobertura, adaptar la nostra instal·lació d'antena, sobretot en el cas d'antenes col·lectives, i disposar d'un receptor de TDT, ja sigui un decodificador o un televisor digital integrat.

Avantatges de la TDT:

- Un increment del número de canals de forma totalment gratuïta.
- Una millora de la qualitat, tant en la recepció com en la visualització dels senyals de TV.
- L’accés a un gran ventall de serveis i aplicacions interactives, mitjançant un canal de retorn telefònic.

 

Per rebre la Televisió Digital Terrestre, no cal subscriure's, ni pagar cap quota, atès que les emissions són totalment gratuïtes i en règim obert.

 

 

La Televisió Digital Terrestre representa la comunicació del futur, per tant és convenient adaptar-se al més aviat possible per a poder gaudir dels beneficis que ens aporta.

Et recomanem, per a més informació, visitar el web el web oficial del Fòrum de la Televisió Digital Terrestre a Catalunya, d'on s'ha extret aquesta informació. Aquí trobareu informació respecte la implantació i evolució de la Televisió Digital Terrestre (TDT) a Catalunya així com a Espanya i a d’altres països europeus, i dades referents a normativa, legislació, enllaços d’interès, notícies i actualitat de tecnologia digital, entre d’altres.

Aquesta és la segona edició del web, que neix el mes de desembre de 2005.

 

Visita el web