Presentació de la Mobile Week 2021
Presentació de la Mobile Week 2021. Autor: Departament de Polítiques Digitals i de l'Administració Pública. 2021. Llicència: Tots els drets reservats.

Enguany, vuit nous municipis s’incorporen en aquest tercer any i un total de divuit territoris catalans podran gaudir de la Mobile Week 2021 amb un seguit d'activitats adreçades a tota la ciutadania amb una vessant tecnològica, social i humanistaCom a novetat, aquest any el Family Day, que permet als nens, nenes i famílies aprendre sobre tecnologia a través de l’entreteniment, se celebrarà de manera descentralitzada en diversos d'aquests municipis.

"És torn de ser un país digital. En els últims 5 anys, el sector TIC ha crescut un 10% anual. Un avenç que farà que els municipis estiguin més ben governats, més sostenibles i més oportunitats laborals per a tots", ha explicat aquest matí el Conseller de Polítiques Digitals i de l'Administració Pública Jordi Puigneró a la presentació de la Mobile Week 2021.

Tallers, conferències i taules rodones

Entre el 21 al 27 de juny i del 5 a l’11 de juliol, aquests divuit territoris de tota Catalunya treballaran perquè la transformació digital sigui una realitat a través de l’empoderament i alfabetització digital de la ciutadania. El programa d'aquesta edició 2021 treballarà temes com la protecció de la privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que demanda el mercat i el paper de la tecnologia durant les crisis.

El Family Day, una jornada amb una programació especial per a què nens i nenes i les seves famílies puguin formar-se d’una forma dinàmica i divertida, se celebrarà de manera descentralitzada en diversos territoris. Podeu consultar aquí tota la programació.