La jornada de l'eParticipació, celebrada simultàniament a 12 països de la Unió Europea, ha sigut un espai de reflexió conjunt entre l'administració, lels polítics i la ciutadania sobre l'aplicació de la tecnologia a la participació política. 

Jornada de l'eParticipació
Jornada de l'eParticipació.

A Barcelona, la Xarxa Punt TIC i el Teb van organitzar una trobada el 7 de maig a l'edifici MediaTIC. Tecnopolítica, participació, e-govern, democràcia, ciutadania... van ser alguns dels conceptes més repetits durant el desenvolupament de la Jornada de l'eParticipació, que s'emmarca en el projecte europeu Enabling European e-Participation.

Desprès de la crònica que inclou les ponències i materials de la jornada, avui us mostrem un vídeo-reportatge sobre el transcurs de l'eParticipation Day a Barcelona. A més d'algunes de les imatges més destacades de la jornada, podreu sentir les opinions dels assistents sobre les eines de participació que la Unió Europea posa a l'abast de la ciutadania per a promoure la seva participació de forma online. N'hi ha de tots els gustos!