Imatge de la Jornada de dinamització de la Internet Social 2018
Imatge de la Jornada de dinamització de la Internet Social 2018. Autor: Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2018. Llicència: BY-SA.

Durant l'any 2018, 130 persones van participar en la Jornada de dinamització de la Internet Social on vam parlar de canvis, renovacions i com donar impuls a la xarxa tot estrenant una nova ubicació, l'Espai Bital a l'Hospitalet de Llobregat.

Aquest 2019 ens uneix un altre desafiament: volem afrontar alguns d'aquests nous reptes, retrobar-nos amb tots els dinamitzadors i dinamitzadores i amb tots aquells que tenim projectes comuns per gaudir d'una trobada amb noves sinergies que impulsin nous reptes.

Joana Barbany, directora general de Societat Digital, donarà la benvinguda a una jornada on parlarem de ciutadania digital i de com aquesta tracta de fomentar la crítica sobre l'ús de les tecnologies amb una ponència inspiracional conduïda per en Ricard Faura, cap del Servei d'Inclusió i Capacitació Digital amb la participació de Simona Levi, coordinadora d'Xnet i Artur Serra, tecnoantropòleg, deputy director d'i2Cat.

Coneixerem propostes i pràctiques "en primera persona" i projectes vinculats a la Xarxa Punt TIC que ens inspiraran a tots i totes per continuar aprofundint i aprenent potenciant la creativitat en matèria d'innovació social digital.

Les inscripcions estan obertes, us convidem a consultar el programa i esperem que trobeu propostes que us semblin interessants que us ajudin a continuar construint nous espais d'interacció i generar coneixements en xarxa.