Més de 40 persones ponents nacionals i internacionals formaran part de l’esdeveniment, que se celebrarà els dies 27 i 28 de setembre a l’auditori AXA a la ciutat de Barcelona. No hi faltis!

Imatge d'AI & Big Data Congress
Imatge d'AI & Big Data Congress. 2023. Tipus de lletra: AI & Big Data Congress. Llicència: Tots els drets reservats.

La ciutat de Barcelona acollirà els dies 27 i 28 de setembre l’AI & Big Data Congress, un congrés especialitzat en intel·ligència artificial i big data. L’esdeveniment se celebrarà a l’auditori AXA, que es troba a l’Avinguda Diagonal número 547 de la ciutat de Barcelona. Aquesta serà la novena edició i estarà organitzada pel Centre of Innovation for Data Tech and Artificial Intelligence i coordinada per Eurecat en el marc de l’Estratègia d’Intel·ligència Artificial de Catalunya. Més de 40 persones ponents nacionals i internacionals formaran part de l’esdeveniment, com Inma Martínez, experta internacional en tecnologies digitals que inaugurarà les conferències amb una xerrada sobre la governança de dades i el futur del treball amb la intel·ligència artificial com a principal detonant, Montse Guàrdia, cofundadora de Big Onion i presidenta del consell social de la Universitat Politècnica de Catalunya, Jens Hansen, director a Europa, Orient Mitjà i Àfrica de Microsoft Data & AI, o David Pereira, responsable de l’àrea de Dades i Intel·ligència a Europa de NTT Data.

L’AI & Big Data Congress buscarà ser un punt de trobada entre professionals, proveïdors, empreses i entitats que estan portant a terme o que volen impulsar projectes en l’àmbit de la intel·ligència artificial i el big data. Durant el congrés, es donaran a conèixer els principals reptes als quals s’enfronta la intel·ligència artificial generativa, les tendències, les bones pràctiques, les novetats, les aplicacions i els casos d’èxit. En concret, la novena edició mostrarà estratègies d’aplicació de la intel·ligència artificial amb iniciatives capdavanteres en les quals aquestes tecnologies destaquen en el seu model de negoci. En definitiva, l’AI & Big Data Congress analitzarà els límits que la intel·ligència artificial generativa pot tenir des d’una perspectiva global i ètica.