El repte de la nova edició és desenvolupar un projecte que relacioni les telecomunicacions amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 3 Salut i Benestar. Consulta les particularitats!

Imatge de medalla
Imatge de medalla. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

La Universitat Politècnica de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona dinamitzen la fase classificatòria catalana de la segona edició de l’Olimpíada de Telecos. Enguany, el repte és desenvolupar un projecte que relacioni les telecomunicacions amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 3 Salut i Benestar. La convocatòria està dirigida a alumnat de segon, tercer i quart d’ESO, de primer i segon de Batxillerat i de cicles formatius. Les persones interessades poden participar de manera individual (alumnat de primer i segon de Batxillerat) o de manera grupal en equips de dues a sis persones (alumnat de segon, tercer i quart d’ESO, de primer i segon de Batxillerat i de cicles formatius). La petició és presentar i defensar un prototip, basat en qualsevol plataforma programable amb l’IDE d’Arduino, que mostri l’acompliment del repte plantejat. Les persones que no tinguin experiència amb l’Arduino es poden apuntar a tallers i a cursos de manera gratuïta.

En aquest sentit, les persones participants poden escollir segons la seva proximitat entre tres centres universitaris: l'EETAC-UPC a Castelldefels, l'ETSETB-UPC a Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona a Cerdanyola del Vallès. Un cop superada la fase classificatòria catalana, s’accedirà a la fase final, on hi haurà premis per a les tres primeres posicions de les diferents categories previstes a la competició.

Les persones interessades podran realitzar la seva inscripció fins al pròxim dijous 30 de novembre.