Així ho ha anunciat la xarxa paneuropea ALL DIGITAL. També ha donat a conèixer la data en què es desenvoluparà aquesta campanya de sensibilització sobre competències digitals per a la inclusió i l'ocupació, que serà del 19 al 25 de març de 2018.

Logotip de l'ALL DIGITAL Week, basat en el logo de la xarxa ALL DIGITAL
ALL DIGITAL Week 2018 tindrà lloc del 19 al 25 de març. Autor: ALL DIGITAL. 2017. Llicència: Tots els drets reservats.

L'ALL DIGITAL Week animarà la ciutadania europea a "prendre mesures actives per entendre la transformació digital i beneficiar-se'n, tot aprenent noves alfabetitzacions mediàtiques i habilitats digitals, i desenvolupant una mentalitat adaptativa". Així, pretén oferir eines i enfocaments per millorar les habilitats digitals i ajudar la ciutadania a ser més adaptativa pel que fa a les seves habilitats laborals.

Des d'ALL DIGITAL volen engrescar centres de competències digitals, biblioteques, escoles, centres comunitaris i entitats sense ànim de lucre a implicar-se en la campanya. D'una banda, busquen organitzacions sòcies en cada estat que liderin el projecte, i d'altra banda, centres que s'animin a acollir activitats. La plataforma Unite-IT oferirà oportunitats de networking per als organitzadors d'esdeveniments, allotjarà les fotos, els vídeos i les històries de la setmana.

Les bases de l'ALL DIGITAL Week 2018 seran:

  • Construeix la confiança en la tecnologia, desenvolupant un pensament crític i l'alfabetització mediàtica.
  • Desenvolupar un enfocament d'aprenentatge permanent per millorar les habilitats digitals en una economia cada vegada més canviant i cada cop més digital.

Aquesta iniciativa agafa el llegat de la Get Online Week, que s'ha desenvolupat des del 2010 fins al 2017. En aquest període va arribar a més d'un milió d'europeus i europees, en més de 20.000 centres d'aprenentatge a tot Europa. Gràcies a la campanya, més de 170.000 persones van utilitzat Internet per primera vegada.