Logotip de l'ALL DIGITAL Week, basat en el logo de la xarxa ALL DIGITAL
ALL DIGITAL Week 2018 tindrà lloc del 19 al 25 de març. Autor: ALL DIGITAL. 2017. Llicència: Tots els drets reservats.

L'ALL DIGITAL Week animarà la ciutadania europea a "prendre mesures actives per entendre la transformació digital i beneficiar-se'n, tot aprenent noves alfabetitzacions mediàtiques i habilitats digitals, i desenvolupant una mentalitat adaptativa". Així, pretén oferir eines i enfocaments per millorar les habilitats digitals i ajudar la ciutadania a ser més adaptativa pel que fa a les seves habilitats laborals.

Des d'ALL DIGITAL volen engrescar centres de competències digitals, biblioteques, escoles, centres comunitaris i entitats sense ànim de lucre a implicar-se en la campanya. D'una banda, busquen organitzacions sòcies en cada estat que liderin el projecte, i d'altra banda, centres que s'animin a acollir activitats. La plataforma Unite-IT oferirà oportunitats de networking per als organitzadors d'esdeveniments, allotjarà les fotos, els vídeos i les històries de la setmana.

Les bases de l'ALL DIGITAL Week 2018 seran:

  • Construeix la confiança en la tecnologia, desenvolupant un pensament crític i l'alfabetització mediàtica.
  • Desenvolupar un enfocament d'aprenentatge permanent per millorar les habilitats digitals en una economia cada vegada més canviant i cada cop més digital.

Aquesta iniciativa agafa el llegat de la Get Online Week, que s'ha desenvolupat des del 2010 fins al 2017. En aquest període va arribar a més d'un milió d'europeus i europees, en més de 20.000 centres d'aprenentatge a tot Europa. Gràcies a la campanya, més de 170.000 persones van utilitzat Internet per primera vegada.