La votació dels Premios NovaGOB Excelencia 2023, una acció per a la visibilització de les iniciatives innovadores, finalitzarà el pròxim dilluns 12 de juny. Entra i dona-hi suport!

Imatge de Premios NovaGOB Excelencia 2023
Imatge de Premios NovaGOB Excelencia 2023. 2023. Tipus de lletra: Premios NovaGOB Excelencia 2023. Llicència: Tots els drets reservats.

Enguany, la Generalitat de Catalunya ha presentat diferents candidatures als Premios NovaGOB Excelencia 2023, una reconeguda comunitat d’àmbit iberoamericà per a la visibilització dels projectes i de les iniciatives innovadores que es desenvolupen des de les diferents àrees de les administracions públiques. Els guardons s’han consolidat com un espai fonamental per a conèixer i per a reconèixer les experiències pioneres de transformació del sector públic de l’àmbit iberoamericà, així com a les persones emprenedores públiques.

Així doncs, les iniciatives innovadores presentades per la Generalitat de Catalunya han estat: Formació d’Innovació Social Digital (Programa Catlabs) i Pla DonaTIC a la categoria ‘Excel·lència a la creativitat en la innovació’; Col·laboratori Àrea Digital Ascó - Vandellòs (una proposta que es finançarà amb Fons de Transició Nuclear) i Projecte Reutilització a la categoria ‘Excel·lència a la millor idea encara no desenvolupada a l’organització’; Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (ACTIC) a la categoria ‘Excel·lència al projecte més transformador i a la relació amb la ciutadania’; Projecte d’Espais d’Experiència Ciutadana de la Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana a la categoria ‘Excel·lència al projecte que hagi generat més eficiència a l’organització’, i la presentació de Núria Espuny, directora general d’Administració Digital, a la categoria ‘Excel·lència de dones destacades del sector públic’.

En aquest sentit, la votació dels Premios NovaGOB Excelencia 2023 finalitzarà el pròxim dilluns 12 de juny a les 12 hores. Les persones que vulguin donar-hi suport ho poden fer a través d’aquest enllaç en línia.