Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Fundació Esplai celebra el Dia Mundial d'Internet amb el curs "Introducció a la Internet del Tot"

Publicat el 12/05/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Internet del Tot
Internet del Tot. Font: Web de la Fundació Esplai. Llicència: Tots els drets reservats

S'acosta el 17 de maig, Dia Mundial d'Internet i per tal de celebrar aquesta data, la Fundació Esplai organitza de la mà de CISCO el curs "Introducció a la Internet del Tot". El curs té una durada d'un mes i es realitzarà de forma online.

El curs vol donar a conèixer i reflexionar entorn a la Internet del Tot, la revolució de les xarxes que permetrà que persones, dades, processos i coses estiguin connectats oferint possibilitats que mai haguéssim imaginant. La formació està totalment subvencionada per a la ciutadania a partir dels 16 anys.

El curs es desenvolupa en modalitat d'autoaprenentatge però hi haurà una persona de referència de la Fundación Esplai per a resoldre qüestions tècniques. El contingut permetrà conèixer als i les alumnes com la Internet del Tot transforma la informació en acció per a generar oportunitats econòmiques o quines inquietuds en matèria de seguretat cal tenir.

Fins al 15 de maig estaran obertes les inscripcions per a professionals i participants de les entitats de la Xarxa Connecta i xarxes associades, com ara la Xarxa Punt TIC. Les persones interessades poden apuntar-se a través d'aquest formulari d'inscripció.