Arduino Day 2017
Arduino Day 2017. Autor: Arduino Day. Llicència: Tots els drets reservats.

Arduino és una plataforma electrònica de codi obert basat en flexibilitat, maquinari i programari fàcil d'utilitzar. Diversos Punt TIC de la nostra xarxa ja han experimentat amb ella i els que tinguin curiositat ho poden fer de la mà del servei de préstec de kits de robòtica.

L'1 d'abril se celebra l'Arduino Day. Torí (Itàlia) i Malmö (Suècia) acolliran les jornades oficials de la festa. A més, hi haurà més de 400 esdeveniments arreu del món, organitzats per la comunitat d'usuaris/àries d'Arduino, on les persones interessades es reuniran, compartiran experiències i aprendran al voltant de l'electrònica i la robòtica.

A Catalunya se'n faran dues activitats:

Arduino Day BCN: Tindrà lloc el 31 de març, de 17.00 a 20.30 hores, a l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est de l'UPC (EEBE-UPC). Consistirà en un taller d'iniciació a Arduino i, a més a més, s'hi mostraran alguns projectes realitzats amb aquesta placa.

Arduino Day EPSEM: Es realitzarà també el 31 de març, de 16.00 a 20. hores, a l'Escola Politècnica Superior D'enginyeria De Manresa. Inclourà un taller d'iniciació, demostracions i presentacions de projectes amb Arduino. Es poden reservar places per al taller escrivint a arduinoday[arrova]epsem.upc.edu abans del 28 de març.