Presentació de la jornada de seguretat a Móra d'Ebre. Imatge de la plana web del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Presentació de la jornada de seguretat a Móra d'Ebre. Imatge de la plana web del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

Des d'aquest dilluns dinamitzadors/ores, tècnics i tècniques de l'administració pública, persones vinculades a l'àmbit de l'empresa i la ciutadania de la Ribera d'Ebre es formen en seguretat en l'ús de les TIC. Ho fan a través de les jornades de seguretat informàtica organitzades conjuntament per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI), el Centre de seguretat de la informació de Catalunya (CESICAT) i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

Dilluns es va fer la presentació de les jornades i ahir, dimarts, va tenir lloc la sessió adreçada a dinamitzadors i dinamitzadores.

Avui, dimecres, hi ha hagut una sessió específica per a treballadors de les administracions públiques i a la tarda es farà una altra adreçada a la ciutadania en general, però, sobretot, a pares i mares, ja que, s'aprofundirá en la seguretat a Internet dels i de les menors.

Josuè Sallent, director de CESICAT, oferirà la conferència "La importància de la Seguretat Informàtica", durant la jornada territorial "Addiccions a les noves tecnologies en joves". Aquesta jornada està adreçada a tècnics i tècniques de joventut i de serveis socials de les Terres de l'Ebre i tindrà lloc a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre (C. Bener Messeguer, s/n) a les 13.00 hores.

Les jornades finalitzaran demà, dijous 11 de novembre, amb una sessió dirigida a persones autònomes i petits empresaris/àries. Es realitzarà a l'Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre de les 13:15 a les 16:15 hores.

En aquest vídeo realitzat per la Televisió de Riba-roja de l'Ebre podeu veure i escoltar les intervencions de l'acte de presentació de les jornades: