Part del cartell de les Jornades de PL de les Terres de l'Ebre 2012
Part del cartell de les Jornades de PL de les Terres de l'Ebre 2012.

La inscripció és gratuïta, però cal inscriure-s'hi a través de: http://territori.blogs.uoc.edu. A més, es podrà seguir en directe per Internet el taller pràctic sobre aplicacions basades en Android i la jornada acadèmica a través de: http://tv.atictes.cat.

Programa

  • 21 de febrer de 18:00 a 20:30 h: Tallers pràctics sobre aplicacions basades en Android

Als Punt TIC d’Amposta, la Sénia, l’Ametlla de Mar, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, l'Òmnia Tortosa i Punt TIC de Deltebre i Santa Bàrbara (Infocentre). Els tallers tindran lloc de forma simultània de 18:00 h a 20:30 h.

  • 23 de febrer de 18:30 a 21:00 h: Jornada acadèmica

La jornada, que tindrà lloc a la seu de la UOC a Tortosa (C/ Alfara de Carles, 18), tractarà sobre les possibilitats d’Android. Amb la participació de membres d’Ebreandroid, Tarracodroid i la UOC.

  • 29 de febrer de 19:00 a 21:00 h: Taller de programació en Android: "Hola Món! Crea tu mateix la teva primera aplicació Android"

A l’Institut de l’Ebre (Av. Colom 34-42, Tortosa). Per participar en aquest taller es requereixen coneixements bàsics de programació.

 L’objectiu d’aquestes jornades no és només fer xerrades tècniques sobre el món del programari lliure, també es vol apropar a l’usuari/ària del carrer a l’ús del programari lliure i a l’alternativa lliure, que molts cops, simplement pel desconeixement, no ho contemplen com una eina de treball.