Logotip dels 20 anys del TEB
Logotip dels 20 anys del TEB.

La jornada per celebrar els 20 anys de l'Associació per a Joves TEB tindrà lloc el dissabte 27 d'octubre, al Casal de Barri Folch i Torres (carrer Reina Amàlia, 31) de Barcelona.

Durant el matí, membres de la coordinació del TEB donaran la benvinguda a la jornada fent una retrospectiva de l'entitat i del barri del Raval. Faran un repàs d'aquests 20 anys, per acabar mirant al futur i convidant a tots els i les assistents a imaginar i somiar com serà l'associació d'aquí a uns anys. Tot seguit, l'especialista en educació i noves tecnologies Jordi Adell oferirà la conferència “La revolució educativa de les noves tecnologies".

A la tarda, Mitchell Baker, presidenta de la Fundació Mozilla, donarà el tret de sortida als tallers lúdics i formatius sobre robòtica, webmaking i vídeo que es realitzaran de 17.00 a 19.00 hores. També s'hi podran pujar fotos antigues del barri a la Mediateca del Raval.

La jornada acabarà amb el concert dels joves del projectes de maquetes de hip hop i break dance del TEB. I durant tot el dia, es projectaran imatges i vídeos de la història de l’entitat.

Per a més informació, podeu consultar el programa de la jornada.