logotip Edulab-Citilab
logotip Edulab-Citilab.

L’Observatori de l’Educació Digital de la Universitat de Barcelona i l’Edulab del Citilab organitzen aquesta jornada adreçada a mestres d’Educació Primària i Secundària, estudiants de llicenciatura, màster o doctorat de Formació del Professorat o Pedagogia, pedagogs/es, mestres o altres professionals interessats/des en el tema.

Durant la jornada es compartiran enfocaments teòrics i s’intercanviaran experiències amb un triple objectiu: conèixer els possibles usos i aportacions dels relats digitals multimedials i multimodals, especialment de tipus personal (històries de vida) i realitzats en contextos o amb finalitats educatives; aportar propostes didàctiques i metodològiques per afavorir l’aprenentatge centrat en els subjectes que aprenen fent relats digitals, i identificar i cohesionar projectes innovadors que permetin potenciar el seu ús educatiu.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar fins el dia 16 de febrer emplenant aquest formulari. Per a més informació, podeu consultar el programa.