La jornada forma part de la campanya Codifica't de Punt TIC, que pretén fomentar la programació i la robòtica tant dins la nostra xarxa com entre la ciutadania en general. A més de la trobada, durant el mes d'octubre es realitzaran altres accions, com ara, una formació sobre Scratch adreçada als dinamitzadors/ores.

Participem a la Code Week 2014
Participem a la Code Week 2014.

En el marc de l'European Code Week, que es duu a terme de l'11 al 17 d'octubre, la Xarxa Punt TIC realitza la campanya Codifica't, amb la complicitat de diferents agents del món professional, educatiu i tecnològic, per tal de promoure la presència de Catalunya a les accions que es duen a terme a nivell internacional.

Així, el 15 d'octubre tindrà lloc la Jornada Codifica't. Organitzada amb el suport del Consell Comarcal de la Garrotxa, la jornada tindrà lloc de 16.00 a 20.00 hores, a l'espai L'Ideal d'Olot (Plaça Clarà 6, 2n pis). Es tracta d'una trobada oberta tant a dinamitzadors/ores de la xarxa com a altres persones interessades en la programació i la robòtica.

Programa:

16.00: Inauguració a càrrec de l'Oficina de Dinamització de Punt TIC

16.10-16.40: Conferència "La rellevància de la robòtica educativa. Per què educar amb robots i programació". A càrrec d'Artur Coll, Àrea de Tecnologies per a l'Aprenentatge i el Coneixement del  Departament d'Ensenyament Generalitat de Catalunya.

16.45: Experiències

16.45-17.00: Robolot. Antoni Moreno, membre de Robolot

17.00-17.15: Tallers de robòtica amb la MOTA. David Picó, educador-dinamitzador de desdelamina.net - PES La Mina

17.15 a 17.30: El Teb: experiències educatives i de dinamització amb robòtica. Núria Alonso, tècnica de l'Associació per a Joves Teb

18.00-20.00: Tallers

Taller amb Arduino i aplicacions a l'hort Urbà: Xavier Pi, consultor del Dpt. d'Innovació i Societat del Coneixement (Hàbitat Urbà) de l'Ajuntament de Barcelona

Taller d'introducció a  l'App Inventor: Francesc Rambla, consultor del Pla Idigital. Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

 

Es tracta d'una activitat gratuïta i per poder assistir-hi cal realitzar la inscripció.