El pròxim dijous 20 d’abril, de 9.30 a 14.30 hores, es programaran dues taules rodones principals: ‘Data and cybersecurity’ i ‘Data, ecosystem and leadership’. Imprescindibles!

Imatge de dona
Imatge de dona. 2020. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

A la Facultat d'Informàtica de Barcelona, situada al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya a la ciutat de Barcelona, se celebrarà el pròxim dijous 20 d’abril la Women in Data Science Barcelona. De 9.30 a 14.30 hores, l’esdeveniment buscarà inspirar i educar les persones científiques de dades del món, independentment del seu gènere, i donar suport a les dones d’aquest camp professional. La Women in Data Science va començar com una conferència tècnica a Stanford el novembre de 2015 i avui dia, és un moviment global que inclou potents iniciatives arreu del món organitzades per les ambaixadores.

L’acte comptarà amb dues taules rodones principals. La primera serà ‘Data and cybersecurity’, on participaran reconegudes professionals com Karina Gibert, catedràtica i directora d’IDEAI-UPC i vicedegana del COEINF; Mónica Espinosa, cap d’innovació de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya; Laia Pagès, gerent executiva i de recerca de CARNET; Encarna Pau, del departament de ciberseguretat de Marelli Espanya; Meritxell Pineda, directora del màster en Cybersecurity Management de la UPC, i Jeniffer Woodard, CEO i fundadora d'Insikt Intelligence. En conseqüència, la taula ‘Data and cybersecurity’ aportarà les visions complementàries de les institucions governamentals, la recerca, les grans corporacions, l'emprenedoria i la innovació.

La segona serà ‘Data, ecosystem and leadership’ i comptarà amb la participació de Núria Castell, exdegana de la Facultat d’Informàtica de Barcelona; Clara Lapiedra, fundadora i CEO d’Aula Magna; Lídia Montero, vicedegana i cap d’estudis de la Facultat d’Informàtica de Barcelona; Nataly Buslón, investigadora del BSC, i Mercè Crosas, exsecretària de Dades Obertes i Bon Govern de la Generalitat de Catalunya. En concret, la taula ‘Data, ecosystem and leadership’ aportarà les visions dels negocis, de la recerca, de l'acadèmia i de l’administració. Enguany, la cloenda de l’acte anirà a càrrec de Liliana Arroyo Moliner, directora general de Societat Digital.

Les persones interessades a assistir-hi poden apuntar-se a través d'aquest formulari en línia.