BDigital Global Congress 2013
BDigital Global Congress 2013.

Digital Global Congress 2013 es focalitzarà en el repte que suposa gestionar i analitzar el Big Data, el gran flux de dades fruit de la revolució digital i mòbil. Tindrà lloc del 12 al 14 de juny, al CaixaForum de Barcelona i el programa inclourà sessions temàtiques, de debat i networking entorn al repte que suposa gestionar i analitzar el Big Data, amb l'objectiu d'oferir als i a les assistents una àmplia visió respecte als reptes i oportunitats que generarà aquesta tendència i com podrà impactar en la generació de negoci per part d'empreses i usuaris finals.

Encara sou a temps d'inscriure-us-hi emplenant aquest formulari.

El congrés també es podrà seguir en directe per Internet. Per poder seguir l'streaming cal registrar-se a través d'aquest enllaç.

El hashtag del congrés serà #2013BDGC, però existeix també una altra etiqueta especialment creada perquè tothom pugui fer arribar preguntes als ponents. Es tracta de #preguntaBDGC. Fent-la servir a Twitter podreu enviar preguntes als experts que participaran a la trobada. L'organització farà una selecció de les preguntes que rebran resposta.