ITWorldEdu, punt de trobada del sector educatiu i el tecnològic
ITWorldEdu, punt de trobada del sector educatiu i el tecnològic.

El 26 de setembre es va presentar l’ITWorldEdu' (ITWE) al Centre Internacional de Premsa de Barcelona. A l'acte de presentació van participar Jordi Bosch, Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya; Jordi Badia, Director General d’Innovació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya; Jordi Roca, Director de Ciutat del Coneixement de l’Ajuntament de Barcelona; Josep Morell, Comissionat de la presidència per a les TIC i la Societat de la Informació de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona; Josep Menéndez, Director General del CETEI-Fundació Joan XXIII; i Josep A. Macia, representant de les empreses impulsores.

Professionals i directius dels sectors educatiu i tecnològic es donaran cita a l’ITWorldEdu, en unes jornades on s’exposaran més de 40 casos d’èxit d’experiències reals de tecnologia educativa: formació i aprenentatge, gestió organitzativa i comunitat educativa 2.0.

Amb la participació de reconeguts experts internacionals i nacionals, la cimera es convertirà en l’espai on poder analitzar en profunditat la tecnologia educativa en altres països, així com les tendències de futur del sector de les TIC en l’àmbit de la formació i de l’aprenentatge.

A les conferències plenàries de l’ITWorldEdu participaran M. S. Vijay Kumar, Director i vicedegà primer de l’Oficina d’Innovació i Tecnologia Educatives de l’Institut Tecnològic de Massachussets (MIT); Nancy Knowlton, Directora Executiva Cofundadora d’SMART; Jordi Adell, Professor de l’àrea de Didàctica i Organització Escolar del Departament d'Educació de la Universitat Jaume I, on dirigeix el Centre d'Educació i Noves Tecnologies; i Francesc Pedró, gerent del Centre per a la Innovació i la Investigació Educativa de la OCDE (París) i que encapçala el projecte "Aprenents del Nou Mil·lenni”.

Més informació: ITWorldEdu