Els dies 9 i 10 de maig, el Clúster Digital coordinarà dues jornades de reflexió estratègica sobre la irrupció de la intel·ligència artificial generativa. No deixis passar l’oportunitat!

Imatge d'intel·ligència artificial
Imatge d'intel·ligència artificial. 2023. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

Organitzats pel Clúster Digital, els Digital Days 2023 seran dues jornades de reflexió estratègica sobre els canvis derivats de la irrupció de la intel·ligència artificial generativa. Els experts afirmen que la intel·ligència artificial generativa canviarà les regles del joc: els hàbits, els processos, les feines i els models de negoci. Durant les dues sessions, es reflexionarà sobre la incursió de la intel·ligència artificial generativa amb l’objectiu de comprendre-la i adoptar-la per a competir en un mercat i en un món que han canviat per a sempre. En tot moment, el focus es posarà en fer-ho d’una manera responsable i sostenible.

La primera sessió, que es farà en línia, serà el pròxim dimarts 9 de maig i anirà a càrrec de Meri Rosich i Idoia Salazar, que parlaran sobre l’impacte de la intel·ligència artificial generativa i sobre les revolucions que comportaran en l’àmbit mundial. La segona sessió, que es farà de manera presencial, serà el pròxim dimecres 10 de maig i anirà a càrrec de Genís Roca, que oferirà una intervenció sobre el Xat GPT i la intel·ligència artificial generativa. Aquesta segona sessió serà exclusiva per a membres del Clúster Digital i comptarà amb les aportacions de les diferents empreses del Clúster Digital que ofereixen alguns serveis relacionats.

Les persones interessades a participar-hi poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.