BDigital Global Congress 2013
BDigital Global Congress 2013.

BDigital Global Congress 2013 es focalitzarà en el repte que suposa gestionar i analitzar el Big Data, el gran flux de dades fruit de la revolució digital i mòbil. Tindrà lloc del 12 al 14 de juny, al CaixaForum de Barcelona i el programa inclourà sessions temàtiques, de debat i networking entorn al repte que suposa gestionar i analitzar el Big Data, amb l'objectiu d'oferir als i a les assistents una àmplia visió respecte als reptes i oportunitats que generarà aquesta tendència i com podrà impactar en la generació de negoci per part d'empreses i usuaris finals.

 

 

Ja es pot realitzar la inscripció al congrés emplenant aquest formulari.

El hashtag del congrés serà #2013BDGC, però existeix també una altra etiqueta especialment creada perquè tothom pugui fer arribar preguntes als ponents. Es tracta de #preguntaBDGC. Fent-la servir a Twitter podreu enviar preguntes als experts que participaran a la trobada. L'organització farà una selecció de les preguntes que rebran resposta.

El BDigital Global Congress és el congrés de referència sobre els avenços de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) i la seva aplicació en l'àmbit empresarial, tecnològic i social. En els seus 15 anys d'història ha reunit més de 24.000 assistents i més de 2.300 keynotes i ponents.