Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Innovació i tecnologia a través de a través del consum responsable

Publicat el 29/03/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
 'Som Hackathon' 2020
'Som Hackathon' 2020, per TecnoCampus. 2020. Llicència: Tots els drets reservats

Oberta la cinquena edició de la 'Som Hackathon' organitzada per TecnoCampus Matarò i la cooperativa Som Mobilitat. Es tracta d'una experiència de desenvolupament col·laboratiu de software i aplicacions que tindrà lloc del 16 al 18 d'abril en línia. S'adreça a estudiants universitaris i de secundària. 

Una “hackathon” és un esdeveniment creatiu i formatiu on es reuneixen estudiants de diferents àmbits de coneixement per abordar, conjuntament i organitzats en equips multidisciplinaris, un repte plantejat per l’organització. Aquestes solucions poden ser diverses, però sempre estan relacionades amb el sector tecnològic. 

A la 'Som Hackaton', que se celebrarà del 16 al 18 d'abril de 2021, hi poden assistir estudiants universitaris, de segon de batxillerat i de CFGS. L’objectiu és crear una web, aplicació, programari... projectes enfocats a la mobilitat sostenible des de l’àmbit tecnològic. Els equips han de ser de tres o quatre estudiants tecnològics i un o dos empresarials o de màrqueting. Aquesta edició estarà centrada en crear solucions tecnològiques per fomentar el consum local i responsable.

Els premis

  • Equips universitaris: Premi de 2.000 euros a distribuir entre els integrants de l’equip i accés directe al programa de preincubació de TecnoCampus.
  • Equips de secundària: Premi de 1.000 euros a distribuir entre els integrants de l’equip.

Aquí podeu realitzar la vostra inscripció. Per a més informació, podeu adreçar-vos a comunicacio@tecnocampus.cat.