Millorant les competències digitals per a dones
.

L’objectiu és la concessió de subvencions destinades a millorar les capacitats digitals que afavoreixin la ocupabilitat futura i impulsin l’emprenedoria digital de dones desocupades i residents en municipis de menys de 30.000 habitants. La convocatòria està adreçada a entitats de formació inscrites o acreditades en el Registre d'entitats de formació del SOC i les persones participants han d’estar inscrites a les oficines del SOC.

Amb aquest motiu, el proper dimecres 16 de febrer de 9h a 9.30h tindrà lloc una sessió informativa en format webinar on explicaran el programa. La sessió estarà conduïda pel Servei de Formació Professional per a la Inserció Laboral, amb la participació de la Subdirecció d’Ocupació Juvenil i Qualificació Professional. La trobada es realitzarà a través de l’aplicació Zoom en aquest enllaç.

Per accedir-hi, us demanarà la instal·lació en el vostre equip de manera molt senzilla. En el moment de donar-vos d’alta a la sessió, indiqueu el nom de la vostra entitat (en format reduït, ja que no hi ha gaire espai de caràcters) i el vostre nom, per tal puguin identificar-vos amb claredat. Durant la trobada, podreu realitzar consultes a través de l’apartat “Q&A” (preguntes i respostes) que trobareu un cop us connecteu. Demanen no fer servir el xat integrat a la plataforma.

Per a qualsevol qüestió relacionada amb la convocatòria i la sessió us podeu dirigir a la bústia qualificacio.soc@gencat.cat