Logotip de The Hero Plan
Logotip de The Hero Plan.

On són els meus clients? Quina és la meva proposta de valor? Com aconsegueixo un pla d'acció amb el qual  conquerir els clients? Com em puc convertir en rellevant?
Com puc obtenir resultats aquí i ara? The Hero Plan pretén ajudar a trobar respostes a aquestes preguntes. Ho fa a través d'un workshop “gamificat” en què situa els/les participants en una lluita entre herois i vilans.

El workshop pretén donar un cop de mà per entendre les claus que defineixen l'estratègia guanyadora d'startups, empreses i professionals, així com per treballar el procés i eines que permeten sistematitzar la generació d'idees innovadores i la seva conversió en projectes eficients i reals.

Consisteix en dues sessions de 8 hores de durada cascuna, que es realitzaran divendres 5 i dissabte 6 de juliol, al Mobile World Center Barcelona (2 Carrer Fontanella), a Barcelona. La inscripció ja és oberta.

Com antesala del workshop, el dilluns 1 de juliol a les 18.30 hores, Daniel Vecino, creador d'aquesta iniciativa, oferirà una master class de dues hores. Serà una sessió gratuïta i també tindrà lloc al Mobile World Center Barcelona.