Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Google ofereix formació en competències digitals

Publicat el 25/05/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de la plana web del programa "Actívate" de Google
Més de 230 mil persones s'han format amb el programa "Actíviate" fins al moment, per Actívate. Llicència: Tots els drets reservats

Són cursos de 40 hores de durada, que se centren en temes com el màrqueting digital, el comerç electrònic, la transformació digital o desenvolupament web i d'aplicacions mòbils. Es poden realitzar en línia i també hi ha algunes formacions presencials a diferents ciutats.

Amb el programa "Actívate", Google pretén promoure l'adquisició de coneixements del sector digital i el desenvolupament de noves habilitats. S'adreça a la ciutadania en general, amb l'objectiu de fomentar l'ocupabilitat i pretén donar un cop de mà a les persones interessades a emprendre.

Fins al moment, més de 300 mil persones han participat en aquest programa formatiu i Google ha recollit la experiència d'algunes d'aquestes persones en diversos vídeos.

Els cursos en línia estan disponibles al portal "Actívate" i les persones interessades s'hi poden registrar. Els cursos presencials que ofereix el programa són dos: un sobre màrqueting digital de cinc dies de durada i un altre sobre emprenedoria de tres dies. El passat mes d'abril es van impartir a Tarragona, per exemple, i ara mateix hi ha programats a Burgos i Valladolid.