Girona Emprèn organitza una xerrada el 25 de març a les 9.30h per a conèixer casos i experiències d'emprenedoria a través de Llagurt, un model de negoci nascut a Girona fa 10 anys per a conèixer de primera mà l’evolució d’un projecte emprenedor a empresa d’èxit i consolidada.

Girona Emprèn parla de casos i experiències d'emprenedoria
Girona Emprèn parla de casos i experiències d'emprenedoria. Autor: Girona Emprèn. 2021. Llicència: Tots els drets reservats.

De la mà d’una de les fundadores de Llagurt, l’Ingrid Rahola, podrem conèixer les claus de l’èxit d'aquest model de negoci nascut a Girona i ara present arreu del territori català en format de botigues pròpies i franquícies.

Aquesta sessió en línia, se celebrarà el proper 25 de març de 9.30h a 11 hores i es parlarà de la il·lusió d’emprendre un projecte propi, de com es transforma una idea en negoci, de les dificultats que et trobes pel camí i de com aprens a superar-les. També, dels valors que orienten l’empresa i la presa de decisions, de lideratge femení i caràcter emprenedor, de creixement personal i professional. Del pas de gestionar una botiga a dirigir una franquícia pròpia.