Logotip sobre impressió 3D a l'Òmnia Girona
L'Òmnia Girona compta amb eines de fabricació digital, que posa a l'abast de la ciutadania.

L'Òmnia Girona, ubicat al Centre Cívic Onyar en el barri Font de la Pólvora de Girona, disposa actualment de dues impressores 3D. Gràcies a aquest equipament, es fomenta la creació digital a la ciutadania.

Per exemple, Girona Emprèn ofereix a les persones usuàries del servei la possibilitat de poder sol·licitar la impressió dels seus projectes o dissenys. L’objectiu és fomentar i impulsar la innovació, així com facilitar l’accés a les eines de fabricació digital a projectes emprenedors.

Les persones que es troben en fase d’iniciació d’un projecte i que necessiten fer un prototip del disseny de producte que estan elaborant, podran sol·licitar als tècnics i tècniques d’emprenedoria rebre formació i suport de l'Òmnia per tal d'obtenir el prototip de la idea o projecte.

Les impressions són gratuïtes, sempre que no passin d’una determinada dimensió. En cas que per la impressió es requereixi 200 grams de filament d’una bobina o més, es valorarà el cost que haurà d’assumir la persona interessada.

A més, es preveu poder organitzar algun taller pràctic a l'Òmnia, dirigit a persones emprenedores que vulguin introduir-se en el disseny i fabricació digital.