Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Girona Emprèn i l'Òmnia Girona faciliten l'accés a la impressió 3D a projectes emprenedors

Publicat el 15/04/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip sobre impressió 3D a l'Òmnia Girona
L'Òmnia Girona compta amb eines de fabricació digital, que posa a l'abast de la ciutadania

Les persones emprenedores assessorades pel servei Girona Emprèn de l'Ajuntament de Girona poden sol·licitar realitzar una impressió 3D dels seus projectes o dissenys, gràcies a una col·laboració amb l'Òmnia Girona, que compta amb eines de fabricació digital.

L'Òmnia Girona, ubicat al Centre Cívic Onyar en el barri Font de la Pólvora de Girona, disposa actualment de dues impressores 3D. Gràcies a aquest equipament, es fomenta la creació digital a la ciutadania.

Per exemple, Girona Emprèn ofereix a les persones usuàries del servei la possibilitat de poder sol·licitar la impressió dels seus projectes o dissenys. L’objectiu és fomentar i impulsar la innovació, així com facilitar l’accés a les eines de fabricació digital a projectes emprenedors.

Les persones que es troben en fase d’iniciació d’un projecte i que necessiten fer un prototip del disseny de producte que estan elaborant, podran sol·licitar als tècnics i tècniques d’emprenedoria rebre formació i suport de l'Òmnia per tal d'obtenir el prototip de la idea o projecte.

Les impressions són gratuïtes, sempre que no passin d’una determinada dimensió. En cas que per la impressió es requereixi 200 grams de filament d’una bobina o més, es valorarà el cost que haurà d’assumir la persona interessada.

A més, es preveu poder organitzar algun taller pràctic a l'Òmnia, dirigit a persones emprenedores que vulguin introduir-se en el disseny i fabricació digital.

Fitxers adjunts: