Gem-Tech premia la promoció de la igualtat de gènere en el sector TIC
Gem-Tech premia la promoció de la igualtat de gènere en el sector TIC.

El guardó està pensat tant per homes com per dones que en el desenvolupament de la seva feina utilitzin la tecnologia per a promoure el canvi i afavoreixin la igualtat del paper de l'home i la dona en el sector tecnològic. Les candidatures poden venir de l'àmbit governamental, civil, d'institucions acadèmiques o del món privat. Els guanyadors es coneixeran a la ITU Plenipotentiary Conference 2014, que tindrà lloc a la ciutat de Busan (República de Corea) del 20 d'octubre al 17 de novembre i seran convidats a assistir a la cerimònia de lliurament de premis.

Si esteu interessats en nominar a una persona o organisme podeu fer-ho de manera online fins les 11.59 (horari d'estiu d'Europa de l'Est) del 5 de setembre de 2014 a través d'aquest enllaç. Els guanyadors seran notificats el 5 d'octubre. En total, hi haurà 7 guanyadors que seran seleccionats per un comitè d'experts de la UIT i ONU Dones.

Google, Facebook o Yahoo són algunes de les grans empreses que posen de manifest que, en general, el percentatge de dones que ocupen llocs de treball a l'àmbit tecnològic és inferior al 20%. Els números tampoc són positius pel que fa als càrrec de direcció.