Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Gabriel Rissola deixa la direcció de Telecentre Europa

Publicat el 12/04/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Gabriel Rissola
Gabriel Rissola. Font: Twitter de Gabriel Rissola. Llicència: Tots els drets reservats

Desprès de 4 anys al capdavant de Telecentre Europa, Gabriel Rissola ha decidit deixar la direcció general de l'entitat. Rissola ja no ocupa aquest càrrec des del dia 1 d'abril. Durant les properes setmanes s'obrirà el procés per a la seva substitució.

En la seva etapa com a director general, Gabriel Rissola ha aconseguit incrementar el nombre de membres associats a Telecentre Europa de forma considerable; passant dels 22 en el moment de la seva arribada a les 56 organitzacions actuals. També se'l reconeix per haver incrementat els recursos de TE com ara el pressupost, el nombre de projectes executats o la capacitat del seu equip professional.

En l'anunci de la seva marxa, Telecentre Europa ha valorat que la feina de Rissola durant aquest temps ha permet tenir una entitat "més estable, transparent i responsable" i també més reconeguda per organitzacions i institucions europees.

El ja exdirector de Telecentre Europa torna a unir-se a l'Institut de Prospectiva Tecnològica (JRC-IPTS), una institució de Sevilla, en la que serà responsable de Componens Tecnològiques en les Estratègies d'Especialització Intel·ligent.

Des de la Xarxa Punt TIC volem agraïr la seva dedicació i desitjar-li molta sort en la seva nova etapa!