Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Forma't i troba feina com a agent local d'innovació social digital

Publicat el 29/03/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Entitats impulsores del programa Innova't
Entitats impulsores del programa Innova't. 2017. Llicència: Tots els drets reservats

Si ets un/a jove menor de 30 anys, en situació d'atur i amb titulació universitària, orienta la teva carrera professional cap a un sector amb un gran futur: la innovació social digital. El projecte Innova't t'ofereix formació com a agent local d'innovació social digital. En acabar el curs, el 50% dels participants accediran a un contracte laboral.

A través del programa Innova't, 15 joves es formaran com a agents locals d'innovació social digital i vuit d'ells/es seran contractats/des en acabar la formació. Hi podran participar joves de menys de 30 anys i que estiguin en situació d'atur en el moment de començar el curs.

La formació constarà de 80 hores lectives presencials i 40 hores de pràctiques en un dels ajuntaments que col·laboren amb el programa. El curs començarà el 18 d'abril i es desenvoluparà en 16 sessions de cinc hores cadascuna. Les pràctiques es realitzaran entre els mesos de maig i juny. Els/les participants hi desenvoluparan un projecte d'innovació social digital, amb tutoria permanent, i el presentaran en un acte públic al juliol.

La meitat dels i de les participants accediran a un contracte laboral a l'administració pública o a una empresa pública o privada, de sis mesos de durada com a mínim. 

Per a més informació podeu consultar aquest document. Les persones interessades poden trucar al telèfon 93 557 43 43 o enviar un correu electrònic a: ricard.benitez[arrova]gencat.cat.

Citilab, Fundación Esplai i la Fundació i2cat impulsen el programa, que és finançat pels fons de Garantia Juvenil, del programa Singulars del SOC.

Fitxers adjunts: