Logotip Entitats i web 2.0
Logotip Entitats i web 2.0.

La plana web d'entitats i voluntariat de la Generalitat de Catalunya, xarxanet.org, vol ajudar a que les entitats catalanes s’apropin al món de la web 2.0, i ho fa oferint un curs perquè les entitats aprenguin a fer servir un bloc. El curs "Blocs i eines 2.0 per a entitats" està adreçat a totes aquelles persones que, tot i que se sentin còmodes en l’ús del ordinador, no hagin creat mai un bloc o una plana web, i vulguin fer-ne una per a la seva entitat.

És un curs en línia que es realitzarà a través d’un entorn virtual d’aprenentatge (EVA) entre el 7 de novembre i l'11 de desembre. Al acabar el curs, l’entitat disposarà d’un espai dintre de blocs.xarxanet.org, una web que l’ajudarà a tenir una presència a la xarxa i a integrar les diferents eines 2.0.

Cal realitzar una preinscripció fent servir el formulari web abans del dia 2 de novembre, i les que siguin seleccionades hauran de realitzar el pagament de 15 euros com a despeses de matriculació. Qui finalitzi el curs havent après a dur la seva web, obtindrà un diploma expès pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya.

Trobareu més informació en aquest enllaç.