Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Formació per a emprenedores a La Seu d'Urgell

Publicat el 05/11/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Dona a la oficina
, per Nec Corporation of America. 2012. Font: Flickr. Llicència: BY-SA

El Punt TIC de la Seu d'Urgell estrena aquest mes la "Formació per a emprenedores", dins del projecte "Dona i lideratge". Els tallers volen reforçar i enfortir l'estructura interna de l'emprenedora per augmentar les possibilitats d'èxit del seu projecte i aconseguir fer realitat la seva idea de negoci.

La formació vol aportar la solidesa, equilibri emocional, apoderament i motivació que les dones emprenedores necessiten per assolir el seu lideratge. Els tallers tindran llocs els dies 16, 23 i 30 de novembre i el 14 i 21 de desembre, entre les 10 i les 14 hores. El preu total del curs és de 50 euros. Aquest és el contingut previst:

  • Taller 1 - La relació amb mi mateixa i el meu projecte emprenedor: autoconeixement; detecció i abordament de creences limitants; i connexió amb el meu projecte.
  • Taller 2 - La gestió emociona de la dona emprenedora: conèixer i entendre les emocions; funcionament de les emocions i generació d'estats positius; diàleg intern i com ens parlem; i autoestima i apoderament intern.
  • Taller 3 - La relació amb els altres i la projecció del meu projecte: la comunicació i la relació amb els altres; saber entendre l'altre i assertivitat; què i com comunico als altres; i saber transmetre i comunicar el meu projecte.
  • Taller 4 - Disseny d'objectius: la importància d'un objectiu i tipus d'objectius; on sóc i on vull anar; dissenyem el nostre propi objectiu i el nostre propi projecte.
  • Taller 5 - Creativitat i innovació: conèixer el funcionament de la creativitat; cercar i desenvolupar l'estat creatiu propi; interacció en dinàmiques creatives participatives; i assolir la connexió amb la nostra consciència creativa.

El curs estarà impartit per Maria José Sanz, de l'empresa de coaching Essenzia. A més del punt TIC, organitzen l'Ajuntament de La Seu d'Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell i l'Institut Català de la Dona.