Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Fes-te una selfie amb un/a emprenedor/a i participa al concurs del portal I-LINK

Publicat el 21/12/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Concurs Selfie-entrepreneur d'I-LINK
Concurs Selfie-entrepreneur d'I-LINK. Font: I-LINK

I-LINK, plataforma europea de les TIC per a l'ocupabilitat dels joves, llança el concurs "Selfie-entrepreneur". S'adreça a joves d'entre 18 i 30 anys i els/les anima a entrevistar una persona emprenedora, per tal d'aprendre d'ella.

Els/les joves que vulguin participar al concurs Selfie-entrepreneur hauran de contactar amb una persona emprenedora i fer-li una entrevista, ja sigui en format text o vídeo. Després, s'hauran de fer una autofoto amb ella, que serà inclosa a un mur digital amb totes les fotos.

Tant la foto com l'entrevista s'hauran d'enviar a l'adreça info[arrova]i-linc.eu. S'hi podrà participar fins al 31 de maig.

Forma part d'I-LINK i interactua amb experts/es en ocupabilitat!

El portal I-LINK s'ha renovat recentment i ofereix recursos sobre ocupabilitat juvenil, habilitats digitals i emprenedoria. S'hi poden trobar oportunitats d'aprenentatge, articles i investigacions, bones pràctiques que poden ser replicables al nostre entorn i molt més.

Ofereix la possibilitat de registrar-s'hi per poder accedir a tot el contingut i poder interactuar amb altres experts i entitats. De fet, és una plataforma oberta de membre, que pretén promoure l'intercanvi entre agents interessats en la millora de l'ocupabilitat dels joves i l'esperit empresarial.