Imatge_logo
Logo_CSD.

Organisme: Consell Superior de l'Esport - IDENSITAT

Tipus de projectes i beneficiaris:

  • Activitats físiques i esportives: clubs esportius, entitats socials, associacions, fundacions, àrees esportives i projectes de serveis socials d'ajuntaments, diputacions, comunitats autònomes, que tinguin com a objectius principals la inclusió social de persones a través de l'esport.
  • Creació: procedents de diverses disciplines i creadors (artistes, dissenyadors...), que promoguin projectes basats en la temàtica esportiva amb especial orientació a qüestions socials.
  • Híbrids: els beneficiaris anteriors que col·laborin entre si per a fer projectes relacionats amb la inclusió i/o intervenció social a partit de la relació entre l'esport i la creativitat.

Modalitats:

  • Bancs de projectes: dirigit a projectes en execució o finalitzats. S'afegiran a un arxiu amb l'objectiu de difondre'ls i fer-los més accessibles. 3 projectes seleccionats per la seva diferenciació i innovació rebran 1.000 € cadascun.
  • Laboratori de projectes: que tinguin l'esport com a element principal o fil conductor, que plantegin respostes a problemes relacionats amb la inclusió social. Quest projectes han de ser executables a curt – mitjà termini. Alguns projectes seran seleccionats per a ser executats al 2011 i rebran la quantitat de 8.000 €.

Termini de presentació de projectes: 15 d'octubre de 2010.

Més informació.