Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Espai de coworking durant el dia i restaurant a la nit?

Publicat el 12/04/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
La Sirena es converteix en espai de coworking durant el dia
La Sirena es converteix en espai de coworking durant el dia, per Facebook d'Spacious. Llicència: Tots els drets reservats

Als Estats Units, alguns restaurants estan transformant els seus espais en oficines de coworking durant el dia. Ofereixen un preu més assequible que els espais de coworking i més tranquil·litat que una cafeteria concorreguda. Arribarà aquesta tendència a Catalunya?

En un article de Bloomberg Technology expliquen el cas de l’empresa emergent Spacious, que compta amb una xarxa de cinc d'aquests híbrids restaurant-oficina. Aquesta startup ha trobat un nínxol entre les persones que busquen un lloc per treballar que els resulti més barat que un espai de coworking, però més tranquil i més fiable que una cafeteria. No és l’únic negoci que ha fet aquest gir.

A Bloomberg asseguren que "el model de convertir menjadors o bars en oficines compartides és atractiu per als propietaris de restaurants, ja que ofereix una nova font d'ingressos durant la jornada de treball, quan els seus espais generalment es deixen en estat latent".

Ofereixen Wi-Fi, impressores, equips d'oficina ràpids i cafè. No tenen totes les prestacions d’un espai de coworking, però surten a meitat de preu. L’article recull l’opinió de Daniel Rubin, que afirma que no és fàcil trobar un restaurant o bar que pugui ser "presentable" per als professionals que treballen cada matí.