El projecte Collaborative Design for Smart Pupils ha arribat a la seva recta final. Dos anys després del seu inici, el programa ha servit per reflexionar sobre el model d'escola del futur gràcies a la participació activa de tota la comunitat educativa: alumnes, pares i mares i professorat de diversos centres de Catalunya i França.

Smart Pupils ha demostrat, doncs, la importància d'incloure i fomentar les vocacions STEM com un mecanisme facilitador i possibilator per desenvolupar competències com la creativitat, la cooperació, el treball en equip i la movitació de l'alumnat. En aquest vídeo podràs veure un resum dels principals èxits, reconeixements i guardons que han rebut els i les seves participants!

Al projecte, finançat per la UE a través del programa Erasmus+, hi han participat més de 160 alumnes de l'Institut Ernest Lluch i l'Escola Virolai; dos centres escolars de França; les empreses Social Coin i Everis i la Generalitat de Catalunya a través de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital.