Les instal·lacions del CosmoCaixa acolliran l’esdeveniment on es parlarà de la nova edició de l’eina de referència per a l’estudi de l’àmbit tecnològic i digital de Catalunya. No t’ho perdis!

Imatge del Cercle Tecnològic de Catalunya
Imatge del Cercle Tecnològic de Catalunya. 2023. Tipus de lletra: Cercle Tecnològic de Catalunya. Llicència: Tots els drets reservats.

El Cercle Tecnològic de Catalunya impulsarà la presentació dels resultats del Baròmetre TIC 2023. Enguany, la destacada eina de referència per a l’estudi de l’àmbit tecnològic i digital de Catalunya celebrarà els seus 15 anys de vida amb un reeixit esdeveniment el pròxim dijous 15 de juny, a les 18.30 hores, a les instal·lacions del CosmoCaixa, que es troben al carrer Isaac Newton número 26 de la ciutat de Barcelona.

El Cercle Tecnològic de Catalunya treballa en l’elaboració d’un informe del sector tecnològic amb l’objectiu de poder disposar d’un estudi representatiu que aporti una visió àmplia dels principals indicadors de l’àmbit tecnològic i digital de Catalunya. L’informe fa una fotografia de l’ecosistema tecnològic català i mostra les futures tendències d’innovació i els futurs camps d’evolució del sector tecnològic de Catalunya. L'estudi esdevé un marc excel·lent per a generar una reflexió sobre la realitat de l’àmbit i la seva capacitat de creixement i de millora.

Així doncs, el Cercle Tecnològic de Catalunya és una fundació privada sense ànim de lucre que aglutina empreses i professionals del sector de les tecnologies de la informació i de la comunicació i que té com a objectius impulsar i facilitar les oportunitats de negoci i el creixement econòmic, ser referent, dinamitzador i punt de trobada del sector de les tecnologies de la informació i de la comunicació, i generar coneixement.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.