L'acte de presentació va comptar amb una conversa entre l’educador Jaume Funes i l’experta en innovació social digital Liliana Arroyo.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació. 2024. Tipus de lletra: Fundació Bofill. Llicència: Tots els drets reservats.

Sota el títol ‘Construir-se com a persones a l’univers digital’, el passat dijous 3 d’octubre, la Fundació Bofill, que es troba al carrer Girona, número 34, interior, de la ciutat de Barcelona, va acollir la presentació del llibre ‘L’humanisme en temps digitals’ de Jaume Funes. L’esdeveniment es va iniciar amb el plantejament de les tres grans preguntes al voltant de l’humanisme en temps digitals. Tot seguit, la presentació va comptar amb una conversa entre l’educador Jaume Funes i l’experta en innovació social i digital Liliana Arroyo sota el títol ‘Diàleg: educar per ser humans i ser humans per educar’. En concret, Jaume Funes i Liliana Arroyo van reflexionar sobre la importància d’humanitzar en aquesta revolució digital i sobretot d'humanitzar en contextos educatius.

El llibre ‘L’humanisme en temps digitals’ de Jaume Funes és una invitació a la rebel·lia: encara que tot canviï, no es pot deixar que les noves tecnologies empobreixin la societat i facin renunciar a la imaginació i a la creativitat. Així doncs, l'educador Jaume Funes demana continuar sent éssers humans, continuar educant i continuar humanitzant, i a través de les pàgines del llibre assagístic, ell mateix ensenya com poder fer-ho.