Alumnes al Punt TIC e-centre Tremp
Alumnes al Punt TIC e-centre Tremp.

El Pla anual de formació del Punt TiIC e-centre Tremp ofereix més de 15 cursos i tallers per contribuir a millorar les competències en noves tecnologies dels ciutadans de Tremp i preparar-los per poder participar en un món en constant evolució.

El Pla, emmarcat dins del projecte de Treball als Barris 2012 de l’Ajuntament de Tremp, preveu tres tipus de beneficiaris diferents:

  1. Les persones que comencen a moure’s per la xarxa, perquè coneguin com utilitzar-la de la forma més òptima, saber-ne els riscos i la privacitat.
  2. Els empresaris i emprenedors que han d’utilitzar les TIC per donar a conèixer el seu negoci i impulsar-lo a través del canal d’Internet.
  3. La ciutadania en general que ha d’aprendre a utilitzar les eines telemàtiques per evitar el risc important d’exclusió social.

Aquest Pla dóna continuïtat a altres accions que s’han anat duent a terme des de l'any 2004 al Punt TIC de Tremp.

A punt de complir 10 anys de funcionament, aquest telecentre de l’Ajuntament ha format més de 3.000 alumnes en  els diferents àmbits de la informàtica i les noves tecnologies. Ha format i forma part de moltes de les iniciatives impulsades des de diferents sectors i institucions com són el Pla Pimestic, Pla Connecta’t, Cesicat, Projecte Ruenter, Alt Pirineu Digital, Telecentre de foment del teletreball, Pla Pilot de Programari Lliure, centre col·laborador ACTIC i foment d’iniciatives impulsades per PIMEC, etc.

Més informació: www.tremp.cat/telecentre