Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Es posarà en marxa la segona edició del programa de voluntariat corporatiu #esTICenllaçat

Publicat el 22/02/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logo #esTICenllaçat
Logo #esTICenllaçat, per CTecno. Llicència: Tots els drets reservats

Aquest programa busca ajudar a la capacitació tecnològica de les entitats del tercer sector a través del voluntariat corporatiu. En una jornada que tindrà lloc el 14 de març es donaran a conèixer els resultats de la primera edició i se n'engegarà la segona.

#esTICenllaçat és un programa impulsat per la Fundació Real Dreams i CTecno que busca apadrinar causes TIC d'entitats sense afany de lucre, a través del voluntariat corporatiu d'empreses i professionals independents del sector tecnològic.

En la seva primera edició ha apadrinat nou projectes a través de 37 persones voluntàries i s'han dedicat més de 5.200 hores a fer consultoria. El 14 de març, a les 18.30 hores, al Palau Macaya (Barcelona) es farà la jornada de cloenda d'aquesta primera edició de #esTICenllaçat, tot presentant-hi algunes de les experiències. Sota el títol "Transformació digital del tercer sector: el cas del Banc dels Aliments", el nou director d'aquesta entitat, Lluís Fatjó-Vilas, explicarà la transformació digital que està vivint l'entitat.

L'acte serà també un punt de trobada de les entitats i voluntaris/àries que han participar a aquesta primera edició i servirà per donar el tret de sortida a la segona edició.

Per poder assistir-hi cal realitzar la inscripció.