Fins al dijous 29 de febrer, es poden enviar projectes que mostrin usos multimèdia en entorns d’aprenentatge com jocs, simulacions, aplicacions, pòdcasts o animacions. T’ho expliquem!

Imatge de colors
Imatge de colors. 2018. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Recentment, s’ha presentat la nova edició dels Premis MEDEA. Enguany, el certamen europeu busca projectes que mostrin usos multimèdia en entorns d’aprenentatge, com, per exemple, vídeos, àudios, gràfics, jocs, simulacions, aplicacions, pòdcasts, vlogs, animacions, eines d’intel·ligència artificial o qualsevol altre ús de propostes multimèdia amb finalitats educatives. Des de la Xarxa Punt TIC, s'anima els Punt TIC a presentar-s'hi.

En concret, la nova edició dels Premis MEDEA preveu tres categories de guardons: el Premi MEDEA al millor projecte multimèdia amb finalitats educatives, el Premi MEDEA del jurat i el Premi MEDEA del públic. Els Premis MEDEA, que es van convocar per primer cop el mes de novembre de l’any 2007, tenen com a objectiu fomentar la innovació i les bones pràctiques en l’ús de mitjans multimèdia a l’educació. Els guardons reconeixen i promouen l'excel·lència en la producció i en el disseny pedagògic de materials, de recursos, d’eines, de processos i de serveis d’aprenentatge i d’ensenyament rics en usos multimèdia. Les persones interessades poden tramitar en línia la seva inscripció als Premis MEDEA. Un cop tramitada correctament la sol·licitud, cal enviar una còpia signada del formulari de presentació a la Secretaria dels Premis MEDEA a través del correu postal, del correu electrònic o del fax. La data límit és el dijous 29 de febrer, a les 23.59 hores.

Durant el mes d’abril, l’organització dels Premis MEDEA notificarà les persones finalistes preseleccionades, que seran convidades a participar en la cerimònia de lliurament dels guardons que tindrà lloc els dies 20 i 21 de juny a Lovaina, a Bèlgica, on s’anunciaran públicament les persones guanyadores dels Premis MEDEA 2024.

Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a secretariat@medea-awards.com.