Competició e-Skills for Jobs
Competició e-Skills for Jobs.

Es tracta de la categoria cinc, adreçada a persones que cerquen feina de manera activa i a persones en situació d'atur. Telecentre-Europe s'encarrega d'impulsar les nominacions d'aquesta categoria i demana la col·laboració de les xarxes de telecentres europees. La comunitat europea de telecentres afirma que “aquesta és una molt bona oportunitat per promoure les històries que s'han recollit durant la Get Online Week i la campanya de vals de Microsoft o presentar-hi noves històries”.

El guanyador/a i finalista en aquesta categoria seran convidats i premiats a la conferència e-Skills que tindrà lloc el 30 d'octubre a Roma, Itàlia.

Si al vostre Punt TIC participen persones amb les següents característiques, us podeu posar en contacte amb l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC per nominar-los!

  • El candidat/a ha de ser molt actiu/va en la recerca d'oportunitats de treball o en la formació en el sector de les TIC.
  • Ha d'estar buscant una oportunitat d'ocupació en el sector de les TIC.
  • Ha de fer servir tecnologies innovadores i mitjans de comunicació socials per millorar les possibilitats d'aconseguir feina.
  • Ha de ser alumne/a actiu/va en el camp de les TIC (assistir a cursos de formació, demanar certificacions, etc.)

Les nominacions s'han de tramitar abans del 15 de setembre, per tant, si voleu nominar algun/a participant del vostre punt cal que us poseu en contacte amb l'Oficina de Dinamització abans del divendres 12 de setembre. Ho podeu fer trucant al 902 365 209, escrivint a oficina.tecnoca[arrova]punttic.cat o a través d'Skype: oficina.tecnica.punttic.