Josuè Sallent, director de la Fundació TIC Salut Social
Josuè Sallent, director de la Fundació TIC Salut Social. Autor: Fundació TIC Salut Social. 2018. Llicència: Tots els drets reservats.

Al juliol de 2018, el Patronat de la Fundació TIC Salut Social va anomenar Josuè Sallent nou director de la Fundació. És Doctor en Física per la Universitat de Barcelona. Prové de la Fundació i2CAT, entitat en la qual va participar en el desenvolupament i implementació de la tecnologia 5G, essencial per a l'evolució de la Internet de les Coses, els Smart Cities i la Indústria 4.0. Va dirigir l'estratègia i innovació del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i, prèviament, va ser director general de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya (2006-2010), director de la Fundació Observatori per a la Societat de la Informació de Catalunya (FOBSIC, 2009-2011) i professor de la Universitat Pompeu Fabra (2004-2011).

El programa de ràdio-tertúlia "Barcelona Black Coffee" està conduïda per Tomàs Cascante, editor de BARCELONADOT amb la participació d'en Xavier Azemar, director del Co-Innovation Centre de CISCO en Barcelona; en Jesús Soler, advocat especialista en drets tecnològics i protecció de dades; en Carles Martín, editor de Tecnonews i en Martí Manent, CEO de derecho.com.

Sallent, aborda diferents temàtiques com la poca formació dels professionals de la salut respecte a les TIC i la resistència al canvi del propi sistema de salut, el tractament de les enfermetats cròniques i com poden ajudar les noves tecnologies i les Apps més destacades.

Podeu veure l'entrevista sencera a través d'aquest enllaç.