Logotip del projecte YouthWork HD
Logotip del projecte YouthWork HD . Autor: YouthWork HD .

Treballes amb joves o ets voluntari/ària en aquest àmbit? Vols augmentar l'impacte de les teves activitats a nivell local o nacional? Vols compartir les teves idees o els resultats del teu treball amb una xarxa internacional? Amb el projecte YouthWork HD volen crear un "terreny comú" per als treballadors/ores juvenils que estableixi un estàndard en termes de cooperació entre organitzacions en l'àmbit de la joventut i obrir-lo a la cooperació intersectorial.

La idea és fer èmfasi en la importància de les competències generals, com ara la cooperació amb les parts interessades pertinents, l’impacte de les polítiques, arribar als joves, i l'ús de les eines TIC. I fomentar així la millora de la qualitat del treball juvenil, la qual cosa permetrà una major permeabilitat a través de tots els camps d'acció relacionats amb la joventut.

Per poder avançar en el projecte, YouthWork HD ha engegat una enquesta online (en anglès) adreçada a treballadors/ores juvenils. Volen saber sobre ells/es i conèixer les seves preferències per una formació en línia, gratuïta i de qualitat que els ajudi a millorar el seu perfil professional.