Premi Ruralapps 2018
La cinquena convocatòria del Premi Ruralapps està oberta fins al 14 de setembre. Autor: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Llicència: Tots els drets reservats.

El premi compta amb dues modalitats:

  • Ciutadania: Per a l’app destinada a oferir solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i que facilitin l’accés a la informació, en l’àmbit agrari, alimentari i/o rural.
  • Professional del sector: Per a l’app destinada a oferir solucions tecnològiques innovadores als i a les professionals del sector agrari, alimentari i rural i que millorin els processos de producció i de gestió, l'eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat, tant a nivell d’empresa com de persona, abastant des del procés de producció del producte fins a la comercialització.

Cada modalitat està dotada amb un premi de 3.000 euros.

Les aplicacions mòbils que es presentin poden ser de nova creació o bé estar en una fase comercial durant els darrers dos anys.

La convocatòria s'adreça a empreses amb seu social a Catalunya i a persones individuals candidata que hagi desenvolupat una aplicació mòbil destinada a aportar solucions en qualsevol dels àmbits d’actuació del Departament d'Agricultura.