El Premi Ruralapps impulsa el desenvolupament d'aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari o rural. Hi poden participar persones individuals o empreses catalanes que hagin desenvolupat una app que contribueixi a la millora d'aquest sector. La convocatòria estarà oberta fins al 14 de setembre de 2018.

Premi Ruralapps 2018
La cinquena convocatòria del Premi Ruralapps està oberta fins al 14 de setembre. Autor: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Licencia: Todos los derechos reservados.

El premi compta amb dues modalitats:

  • Ciutadania: Per a l’app destinada a oferir solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i que facilitin l’accés a la informació, en l’àmbit agrari, alimentari i/o rural.
  • Professional del sector: Per a l’app destinada a oferir solucions tecnològiques innovadores als i a les professionals del sector agrari, alimentari i rural i que millorin els processos de producció i de gestió, l'eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat, tant a nivell d’empresa com de persona, abastant des del procés de producció del producte fins a la comercialització.

Cada modalitat està dotada amb un premi de 3.000 euros.

Les aplicacions mòbils que es presentin poden ser de nova creació o bé estar en una fase comercial durant els darrers dos anys.

La convocatòria s'adreça a empreses amb seu social a Catalunya i a persones individuals candidata que hagi desenvolupat una aplicació mòbil destinada a aportar solucions en qualsevol dels àmbits d’actuació del Departament d'Agricultura.